Senin, 01 Juli 2013

På grund af knaphed og begrænsninger af primære historiske optegnelser

tupoksi kepala sekolah - er en javanesisk krønike indeholder historier om konvertering til Islam i Indonesien. De håndskrifter krøniken stammer fra slutningen af ​​det nittende århundrede, selv om to er kendt for at være kopier skrevet fra originalerne i 1730'erne og 1740'erne.
På grund af knaphed og begrænsninger af primære historiske optegnelser, Sejarah Banten, er en af ​​en række regnskaber indonesiske legender at forskere bruge til at hjælpe belyse aspekter af udbredelsen af ​​islam i Indonesien, den dominerende religion i det indonesiske øhav siden det sekstende århundrede . Svarende til Babad Tanah Jawi ("History of the Land of Java"), adm kepsek lengkap, der er magiske begivenheder, er imidlertid konverteringer ikke er specifikt beskrevet er heller vægt på formelle og materielle konvertering ritualer såsom The Trosbekendelsen og omskæring .
Historien om Sunan Giri [edit]

Se også: Sunan Giri
Ifølge Sejarah Banten, en udenlandsk hellig mand, kommer Molana Usalam til Balambangan i den østlige Salient Java hvor islam ikke var etableret før i det attende århundrede. http://administrasikepalasekolah.wordpress.com/ Datter af Balambangan hersker er kritisk syge, men genvinder når Molana Usalam giver hende betelnød at tygge. Hun er givet til Molana Usalam i ægteskabet, men Molana Usalam afslår tilbuddet, når prinsessen nægter at vedtage hans religion islam. Moalana Usalam forlader den gravide prinsesse, da han afgår Balambangan. Hendes søn bliver efterfølgende thown i havet i en kiste, der ligner historien om Moses, som findes i Bibelen og sura XX af Koranen. Brystet blev trukket ud af havet ved Gresik og drengen er rejst som en muslim. Han bliver den første Sunan af Giri.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar